Torta Slatki grijeh
Za biskvit:
Za kremu:
Za ukrašavanje:
Priprema:
Biskvit:
Belanca umutiti u čvrst snijeg, dodati šećer i žumanca. U masu staviti orahe, mljeveni kikiriki, naribanu čokoladu, mlijeko, ulje, vanilin šećer i na kraju brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Okruglu tepsiju pouljiti i posuti brašnom pa peći biskvit na 180 C 20-25 minuta.
Ohlađen biskvit presjeći tako da se dobiju dvije kore. Svaku koru poprskati mlijekom.
Priprema kreme:
Tri vrećice pudinga skuhati u mlijeku. Omekšao margarin sjediniti sa šećerom, pa mu dodati ohlađen puding.
Po želji se može dodavati i neko voće.
Filovati koru, zatim prekriti fil drugom korom i završiti tortu umućenim šlagom u koji dodavati i kesicu kapucina.
Na kraju tortu posuti rendanom čokoladom.
Uživajte i ugodno!
Nema komentara:
Objavi komentar