petak, 19. lipnja 2015.

DOMAĆA KREMA PROTIV CELULITA: Prvi rezultati već poslije 7 dana!


Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopće nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo učinkovitija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazat prve rezultate već poslije 7 dana upotrebe.
krema-protiv-celulita (1)
Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa "narandžinom korom", također je učinkovita iu borbi protiv strija.
 Domaća krema protiv celulita.
Sastojci:
  •  - Bilo koja dječija krema - 100 ml
  • - 5-6 tableta mumijama
  • - 20 kapi eteričnog ulja naranče
  • - Eterično ulje cimeta 3-5 kapi

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dječija krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke. Ima idealan sastav masnoće i vlage.
Tablete mumijama veoma se često koriste ne samo u borbi s celulitom, već i kod strija. Mumije zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.
U borbi protiv celulita vrlo su učinkovita i eterična citrusa ulja. Može se reći da je to prava namjena ovih ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje naranči, limuna ili lajma. Citrus ulja zatežu i hrane kožu korisnim tvarima.
Ulje cimeta, ne samo da posjeduje ugodnu aromu, već je i vrlo djelotvorno u borbi s narandžinom korom. U kombinaciji s citrusovo uljima daje odlične rezultate.
Priprema kreme je vrlo jednostavna:
U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dječije kreme. Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumije i promješati. Tablete mumije držite u hladnjaku, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narančinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta.
Sve sastojke temeljito promješajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Poslije toga, promješajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za uporabu. Ne zaboravite zatvoriti teglicu poslije svake uporabe kreme.
Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične djelove tijela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već poslije 7 dana.
krema-protiv-celulita (2)
Rok valjanosti takve kreme - 3 nedjelje. Poslije napravite drugu mjeru.
Poslije nanošenja kreme pričekajte da se upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu prije spavanja). Mogu ostati tamne mrlje od mumije tableta (ai ne mora, kod mene ne ostaju), ali se lako operu.
Za postizanje još boljih rezultata u borbi protiv celulita preporučuje se piling tijela prilikom tuširanja, barem 2 puta tjedno i anticelulitne obloge od kave i čokolade. Riješiti se nenavisnog celulita pomoči će vam i dišne ​​vježbe Bodifleks.
Izvor: zenskikutak.rs 

Nema komentara:

Objavi komentar

Moj popis blogova