Zaljubljena srca
Priprema:
Vodu, ulje, secer, vanilin secer staviti da na ringlu da provri.
Kad provri lagano sipati brasno, promesati, skloniti sa ringle i ostaviti da se ohladi 20 minuta.
Zatim oklagijom razvuci tijesto i vaditi modlom oblike srca.
Sloziti na pek papir peci 20 minuta na 180 stupnjeva.
Kad provri lagano sipati brasno, promesati, skloniti sa ringle i ostaviti da se ohladi 20 minuta.
Zatim oklagijom razvuci tijesto i vaditi modlom oblike srca.
Sloziti na pek papir peci 20 minuta na 180 stupnjeva.
Glazura za Srćica:
150 gr secera, 2 žlice mlijeka, 1 kasika vode, ekstrat jagode i crvena prehrambena boja.
Fil za Srćica:
4 kasike dzema od jagoda, 3 kasike mljevenih oraha.
Ohladjene Srćica mazati filom i spajati po dva Srćica zatim Srćica umakati u glazuru, ostaviti na hladno mjesto da se osusi glazura.
Gotove i lijepo osusene Srćica ukrasiti srebrenom prahom
Ohladjene Srćica mazati filom i spajati po dva Srćica zatim Srćica umakati u glazuru, ostaviti na hladno mjesto da se osusi glazura.
Gotove i lijepo osusene Srćica ukrasiti srebrenom prahom
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar