utorak, 16. lipnja 2015.

Poslije ovoga svake večeri na spavanje ići sa crnim lukom u čarapama...

Poslije ovoga svake večeri na spavanje ići sa crnim lukom u čarapama

















U kineskoj medicini vjeruje se da su stopala moćan i direktan kontakt sa svim unutarnjim organima, zahvaljujući takozvanim "meridijanima" koji se tu nalaze i prolaze kroz cijelo tijelo.

S druge strane, crni i bijeli luk imaju sjajnu moć upijanja bakterija i čišćenja organizma. Kada se te dvije stvari spoje, dobijete idealan recept za jeftinu i jednostavnu detoksikaciju. Svake noći.

Iako ne vjeruju svi u meridijane i kinesku medicinu, istina je da je ovo sve povezano izravno sa živčanim sustavom - au njega svi vjeruju. Naime, stopala imaju oko 7.000 nervih završetaka (meridijana) koji idu izravno do unutarnjih organa. To su vrlo bitni završeci, koje često zanemarujemo jer po cijeli dan nosimo cipele, pa se živci ne stimuliraju na pravio način. Zato je, između ostalog, idealno šetanje po pješćanoj plaži bez obuće.

A jedan od najboljih načina da se ovi živčani elektronički putevi, koji vode po čitavom organizmu, otvore, jeste baš pomoću luka. Ako želite Prečistite organizam a da ne morate ništa raditi (poput saune ili držanja dijete) jednostavno isjecite crni luk na debele kolutove, stavite ih na tabane i preko obujte čarape. Naravno, nitko ne očekuje da takvi šećete po ulici, već se ovo radi noću. Dok vi spavate, luk će vam pročisti organizam.

Naime, poznato je da luk čisti kožu, jer ubija bacile i bakterije, a fosforna kiselina (ono zbog čega plačete kada sječete luk) u krvotoku može učiniti čuda. Ako putem živčanih završetaka u stopalima uđe u krvotok, ova kiselina će pročistiti organe i krv, i Poubijat sve bakterije i bacile na koje naiđe.

Preporuča se upotreba organskog luka, a stručnjaci naglašavaju da luk neće samo da vam pročisti organizam, već i zrak. Iako ima neugodan miris, u staroj Engleskoj se upravo crni luk koristio za čišćenje zraka od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

Koje su sve koristi ove detoksikacije:

1) pročišćava krv.

2) Ubija bakterije, bacile i patogene.

3) Čisti zrak.

Nema komentara:

Objavi komentar

Moj popis blogova