subota, 16. svibnja 2015.

Brzinski kolač

Brzinski kolač




kolac sa kremom Brzinski kolač
















Sastojci za koru:
  • 3 case jogurta
  • 2 case secera
  • 1 casa ulja
  • 1 casa kokosovog brasna
  • 2 case brasna
  • 2 žlice kakaa
  • 2 žličice sode bikarbone
Sve sastojke redom umutiti i fino sjediniti. Pećnicu zagrijati na 180 C, tepsiju srednje velicine obloziti pek papirom ili ukoliko nemate pek papir premazite je sa malo ulja ili margarina te pospite s laganim slojem brasna. Pecite koru otprilike oko 25 minuta.
Krema:
  • 500 ml slatkog vrhnja
  • 2-3 žlice eurokrema
Vrhnje izmiksati i dodati mu eurokrem.
Kremu staviti na ohladjenu koru i dekorirati po zelji.
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar

Moj popis blogova