Sastojci

  • 600 ml slatkog vrhnja
  • 150 grama tamne čokolade
  • 200 grama bijele čokolade
  • 200 grama mliječne čokolade
  • jedna šalica zdrobljenog keksa
  • tri žlice maslaca.

Priprema

  1. Rastopite tamnu čokoladu i umiješajte 200 ml slatkog vrhnja. Stavite u hladnjak na oko sat vremena da se hladi.
  2. U drugoj posudi rastopite bijelu čokoladu s 200 ml slatkog vrhnja i stavite u hladnjak.
  3. U trećoj posudi rastopite mliječnu čokoladu s 200 ml slatkog vrhnja i također ohladite.
  4. Podlogu za tortu pripremite tako što ćete pomiješali zdrobljeni keks s maslacem. Složite na dno kalupa.
  5. Kada su se smjese s čokoladom ohladile izmiksajte ih te redom slažite u kalup. U smjese možete staviti malo mascarponea da budu kremastije.
  6. Prema želji završite sa šlagom i pospite orasima, keks0m, čokoladnim mrvicama ...
Izvor i slika:  Gastrofera / minimagazin.info