Jednostavno i bez pečenja: Fantastična torta sa tri vrste čokolade
Sastojci
- 600 ml slatkog vrhnja
- 150 grama tamne čokolade
- 200 grama bijele čokolade
- 200 grama mliječne čokolade
- jedna šalica zdrobljenog keksa
- tri žlice maslaca.
Priprema
- Rastopite tamnu čokoladu i umiješajte 200 ml slatkog vrhnja. Stavite u hladnjak na oko sat vremena da se hladi.
- U drugoj posudi rastopite bijelu čokoladu s 200 ml slatkog vrhnja i stavite u hladnjak.
- U trećoj posudi rastopite mliječnu čokoladu s 200 ml slatkog vrhnja i također ohladite.
- Podlogu za tortu pripremite tako što ćete pomiješali zdrobljeni keks s maslacem. Složite na dno kalupa.
- Kada su se smjese s čokoladom ohladile izmiksajte ih te redom slažite u kalup. U smjese možete staviti malo mascarponea da budu kremastije.
- Prema želji završite sa šlagom i pospite orasima, keks0m, čokoladnim mrvicama ...
Izvor i slika: Gastrofera / minimagazin.info
Nema komentara:
Objavi komentar